Цілісність права та стійкість держави в умовах сучасних викликів : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, Міжнародний університет, 20 березня 2026 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2026)
Збірник доповідей репрезентує комплекс сучасних наукових підходів до осмислення доктринальних, нормативних та прикладних аспектів забезпечення цілісності права як фундаментальної умови стабільності держави, зокрема через призму принципів верховенства права, правової визначеності, справедливості та ефективності публічного управління. У доповідях учасників розкрито актуальні проблеми правового регулювання в умовах цифрової трансформації, розвитку інформаційного суспільства та повоєнного відновлення України. Збірник становить науковий і практичний інтерес для дослідників, викладачів, аспірантів, правників-практиків і представників органів публічної влади, зацікавлених у розвитку сучасної правової доктрини та формуванні ефективної правової політики.
Цілісність права та стійкість держави в умовах сучасних викликів : зб. матер. міжнар. наук.-практич. конф. (м. Одеса, Міжнар. ун-т, 20 берез. 2026 р.). Одеса, 2026. 220 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/32649
Keywords: юриспруденція; правова система; теорія держави і права; правове регулювання; юридична наука; правові норми; правова політика; правозастосування; розвиток права; сучасні правові дослідження