Дисциплінарна відповідальність адвокатів та прокурорів у разі недотримання ними етичних правил поведінки при здійсненні професійної діяльності - Костюк, М. І. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розглянуто питання щодо дисциплінарної відповідальності адвокатів та прокурорів у разі недотримання ними етичних правил поведінки при здійсненні професійної діяльності. Зроблено висновок, що професія правника є однією з найпрестижніших в сучасному світі і включає в себе постійну комунікацію з людьми, тому адвокати та прокурори повинні дотримуватися етичних правил не лише при здійсненні своєї професійної діяльності, а й у повсякденному житті.
Костюк М. І. Дисциплінарна відповідальність адвокатів та прокурорів у разі недотримання ними етичних правил поведінки при здійсненні професійної діяльності / М. І. Костюк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 363-366.
Keywords: дисциплінарна відповідальність; адвокат; прокурор; професійна діяльність; етика; етичні норми; юридична відповідальність; посадова особа