Адміністративна юрисдикційна діяльність : навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність» / 262 «Правоохоронна діяльність» - Козачук, Діана; Осадчий, Анатолій; Панфілов, Олег (Одеса, 2026)
Навчально-методичний посібник призначений для надання допомоги студентам, які навчаються за спеціалізацією 269 «Правоохоронна діяльність» і вивчають дисципліну «Адміністративна юрисдикційна діяльність». Студентам, які навчаються на денній та заочній формі навчання, робочу програму дисципліни, запропоновано основні положення тем робочої програми, плани семінарських занять, тестові та практичні завдання, питання для самостійної перевірки знань, список рекомендованої літератури.
Козачук Д. Адміністративна юрисдикційна діяльність : навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності К9 «Правоохоронна діяльність» / 262 «Правоохоронна діяльність» / Діана Козачук, Анатолій Осадчий, Олег Панфілов ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». — Одеса : Юридична література, 2026. — 228 с. https://doi.org/10.32837/11300.32241
Keywords: адміністративне право; адміністративна юрисдикційна діяльність; загальна адміністративна процедура