Комунікативно-когнітивний аспект в українськомовній підготовці іноземних громадян - Бедько, І. В.; Бедько, Інна Вікторівна; Bedko, I. V. (Гельветика, 2017)
У статті визначено сучасні тенденції викладання української мови як іноземної, аналізується роль комунікативно-когнітивного підходу до викладання української мови іноземним громадянам, розглядаються інноваційні методи викладання української мови як іноземної у вищих навчальних закладах. Кінцевою метою визначається формування комунікативно-когнітивної компетенції в студентів-іноземців.

The article defines the current trends in teaching Ukrainian as aforeign language, analyses the role of the communicative-cogni¬tive approach to teaching Ukrainian toforeign citizens, considers effective innovative methods to teaching Ukrainian as aforeign language in higher educational institutions, and highlights that theformation communicative competence offoreign students
Бедько І. В. Комунікативно-когнітивний аспект в українськомовній підготовці іноземних громадян / І. В. Бедько // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т. 2. – С. 120-124.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; українська мова як іноземна; комунікативно-когнітивний підхід; мовленнєва діяльність; Ukrainian as aforeign language; communicative-cognitive approach; speech activity