Інформаційне забезпечення політики у сфері боротьби зі злочинністю - Фріс, Павло Львович; Фрис, Павел Львович; Fris, Pavlo L. (My University, 2009)
Автор присвятив статтю надзвичайно важливого аспекту політики Української держави в сфері боротьби зі злочинністю - інформаційному забезпеченню. У контексті цього питання розкривається зміст новел чинного законодавства і власних пропозицій, які переслідують ту ж мету.

Автор посвятил статью чрезвычайно важному аспекту политики Украинского государства в сфере борьбы с преступностью - информационному обеспечению. В контексте этого вопроса раскрывается содержание новелл действующего законодательства и собственных предложений, которые преследуют ту же цель.

The author devoted an article extraordinarily to the important aspect of policy of the Ukrainian state in the field of fight with criminality - to the informative providing. The maintenance of short stories of active law and own suggestions, which pursue the same aim, opens up in context of this question.
Фріс П. Л. Інформаційне забезпечення політики у сфері боротьби зі злочинністю / П. Л. Фріс // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С. 20-25.
Keywords: боротьба зі злочинністю; кримінологічна політика; реформування кримінальної юстиції в Україні; інформаційне забеспечення у сфері боротьби зі злочинністю; борьба с преступностью; криминологическая политика; реформирование криминальной юстиции в Украине; информационное обеспечение в сфере борьбы с преступностью; преступность в Украине; злочинність в Україні; fight against crime; criminological policy; Criminal Justice Reform in Ukraine; information support in the fight against crime; crime in Ukraine