Аксіологія в конституційному праві: до постановки питання про зміст та поняття - Салей, Марина Іванівна; Салей, Марина Ивановна; Salej, Marina I. (My University, 2012)
Стаття присвячена постановці проблем дослідження цінностей у конституційному праві України, аналізу існуючих у вітчізняній та закордонній конституційно-правовій думці поглядів на природу цінностей у конституційному праві та їх узагальнення з метою визначення аксіології у конституційному праві.

Статья посвящена постановке проблем исследования ценностей в конституционном праве Украины, анализу существующих в отечественной и зарубежной конституционно-правовой мысли взглядов на природу ценностей в конституционном праве и их обобщение с целью определения аксиологии в конституционном праве.

The article deals with the issue of values in Constitutional Law of Ukraine. The author analyzes the approaches to the nature values, existing in Ukrainian and foreign theory of Constitutional Law in order to define the place of the study of values in Constitutional Law.
Салей М. І. Аксіологія в конституційному праві: до постановки питання про зміст та поняття / М. І. Салей // Юридичний вісник. – 2012. – № 2. – С. 133-138.
Keywords: Конституція; конституційна аксіологія; конституційні цінності; аксіологічний підхід; Конституция; конституционная аксиология; конституционные ценности; аксиологический подход; Constitution; constitutional axiology; constitutional values; axiological approach