Рекодифікація цивільного законодавства і регулювання сімейних відносин в Україні - Харитонов, Євген Олегович (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті аналізується рекодифікація цивільного законодавства і регулювання сімейних відносин в Україні. Автор робить висновок, що доцільність і обсяг регулювання сімейних відносин у Цивільному кодексі наразі потребує більш глибокого і додаткового обгрунтування.
Харитонов Є. О. Рекодифікація цивільного законодавства і регулювання сімейних відносин в Україні / Є. О. Харитонов // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 263-266.
Keywords: рекодифікація; Цивільний кодекс України; приватне право; механізм правового регулювання; сімейні відносини; сімейне право