Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Основи програмування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Основи програмування» Приходько Сергій Борисович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Основи програмування» Приходько Сергій Борисович. 3. Методичні рекомендації Основи програмування 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Основи програмування». Одеса, 2026