Особливості правового регулювання вільного пересування та працевлаштування громадян третіх країн в Європейському Союзі - Дарморіс, О. М.; Дарморис, О. М.; Darmoris, О. (My University, 2012)
In the article specifi cs of legal status of third-country nationals (соuntries, which are not EU members), namely, conditions of entry permit with the purpose of residence and employment are studied. The possibility of family reunifi cation and providing with the principle of equality by Member States are very important guarantee for third-countries workers.
Дарморіс О. М. Особливості правового регулювання вільного пересування та працевлаштування громадян третіх країн в Європейському Союзі /О. М. Дарморіс // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 46. – С. 140-149.
Keywords: правове положення громадян з третіх країн, які не є членами ЄС; працівники з третіх країн; принцип рівності при працевлаштуванні; працевлаштування громадян з третіх країн в ЄС; правовое положение граждан из третьих стран; работники из третьих стран; принцип равенства при трудоустройстве; трудоустройство граждан из третьих стран; the legal status of citizens of third countries; workers from third countries; the principle of equality in employment; employment of third country nationals