Комп’ютерні мережі : навчально-методичний посібник. Для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Задерейко, Олександр Владиславович; Задерейко, О. В.; Багнюк, Н. В.; Толокнов, Анатолій Арнольдович; Толокнов, А. А. (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчально-методичний посібник містить теоретичний та навчально-методичний матеріал з основ побудови та перевірки функціональності сучасних комп’ютерних мереж. Розглянуто основні методи і програмні засоби для проектування, діагностики та експлуатації комп’ютерних мереж. Містить завдання до лабораторних та самостійних занять, які виконуються у комп’ютерному класі. Навчально-методичний посібник призначений для підготовки до лабораторних і самостійних робіт, які виконуються в рамках навчальної дисципліни «Комп’ютерні мережі».
Комп’ютерні мережі : навч.-метод. посібник [Електронне видання] / О. В. Задерейко, Н. В. Багнюк, А. А.Толокнов. – Одеса : Фенікс, 2023. – 211 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.25951
Keywords: принципи організації та структури комп'ютерних мереж; фізичне з'єднання комп'ютерів в мережі; методи діагностики TCP/IP і DNS; статична і динамічна адресація в мережах; правила і методи дозволу адрес в IP-мережах; Research Subject Categories::TECHNOLOGY; навчально-методичний посібник; CISCO IOS; команди операційної системи CISCO IOS; аналіз мережевого трафіку; конфігурація мережевих служб; динамічна маршрутизація; аналіз DNS трафіка; захист мережевих з‘єднань