Розвиток адвокатури УСРР в період колективізації - Зінюк, Н. Ю. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті розкриваються правові засади діяльності адвокатури УСРР в період колективізації. Зазначається, що перехід до соціалістичної економіки зумовили скасування приватної практики адвокатів та встановлення колективної форми організації праці.
Зітинюк Н. Ю. Розвиток адвокатури УСРР в період колективізації / Н. Ю. Зітинюк // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.64-66.
Keywords: адвокатура; колегія оборонців; юридична консультація; колективізація; соціалістична реорганізація