Роль адвоката при визначенні стратегії і тактики представництва в цивільному процесі - Врублевська, В. С. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті досліджено законодавство, яке регулює участь адвоката у цивільному процесі України. Зазначено, що ефективність діяльності адвоката - це його здатність ставити перед собою адекватні стратегічні й тактичні цілі та забезпечувати їх досягнення відповідно до заданої мети. Від правильного вибору адвокатом стратегії і тактики представництва і буде залежати успішне вирішення справи на користь його клієнта.
Врублевська В. С. Роль адвоката при визначенні стратегії і тактики представництва в цивільному процесі / В. С. Врублевська // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 36-38.
Keywords: суд; адвокат; правосуддя; права громадян; представництво; судовий захист; адвокатська етика; права адвоката