До питання механізму гармонізації аграрного законодавства та законодавства ЄС - Бицюра, Л. В.; Быцюра, Л. В.; Bytsura, L. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена висвітленню загальних особливостей механізму гармонізації законодавства України та інституційних аспектів, які впроваджуються на міжгалузевому та галузевому рівнях.
Бицюра Л. В. До питання механізму гармонізації аграрного законодавства та законодавства ЄС / Л. В. Бицюра // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 253-260.
Keywords: механізм гармонізація законодавств; ЄС; аграрне законодавство; Порядок денний асоціації Україна – ЄС; загальнодержавні програми; механизм гармонизации законодательства; ЕС; аграрное законодательство; Повестка дня ассоциации Украина – ЕС; общегосударственные программы; «mechanism of harmonization of legislation»; EU; «agrarian law» Agenda of the EU – Ukraine «national programs»