Щодо права колишніх членів сім’ї власника житла на користування цим житлом - Некіт, Катерина Георгіївна; Некит, Екатерина Георгиевна; Nekit, Ekaterina G. (My University, 2016)
Тези присвячено дослідженню проблеми припинення права користування житлом власника колишніми членами його сім'ї. Проаналізовано позицію ВСУ з цього питання, наведено підстави припинення права користування чужим житлом.
Некіт К. Г. Щодо права колишніх членів сім’ї власника житла на користування цим житлом / К. Г. Некіт // Цивільне судочинство у світлі судової реформи в України : матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. ім. Ю.С.Червоного (Одеса, 9 груд. 2016 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Н. Ю. Голубєвої. – Одеса : Фенікс, 2016. – С. 63-67.
Keywords: право власності; особистий сервітут; право користування житлом; обмеження права власності; право собственности; личный сервитут; право пользования жильем; ограничение права собственности; property right; personal easement; the right to use a home; restriction of ownership