Психологічна та психолінгвістична інтерпретація конспективних записів маяковського - Сапригіна, Н. В. (Одеса, 2022)
У статті розглядаються фрагменти конспективних записів поета Володимира Маяковського у розрізі психолінгвістичних інтерпретацій, які, на нашу думку, розкривають зміст переживань про можливий трагічний фінал, а головне, натякають на особистості тих, хто переслідував поета.
Сапригіна Н. В. Психологічна та психолінгвістична інтерпретація конспективних записів маяковського / Н. В. Сапригіна // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.219- 223. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: Маяковський; Психологічна інтерпретація; психолінгвістична інтерпретація; юридична лінгвістика; юридична психолінгвістика