Формування принципу екологічної справедливості, як одного з базових принципів права поводження з відходами - Зуєв, В. А.; Зуев, В. А.; Zuev, V. A. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор в статті робить висновок, що наразі є всі підстави для виділення принципу екологічної справедливості як одного з базових принципів права поводження з відходами, який підлягає законодавчому закріпленню.
Зуєв В. А. Формування принципу екологічної справедливості, як одного з базових принципів права поводження з відходами / В. А. Зуєв // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 492-494.
Keywords: принцип екологічної справедливості; право поводження з відходами; принцип экологической справедливости; право обращения с отходами; the right to waste; environmental justice principle