Психологічні методи у соціальній роботі: соціальний патронаж сім’ї : методичні рекомендації до самостійної роботи - Рєпнова, Тетяна Петрівна (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
У методичних рекомендаціях надається модель роботи соціального педагога, психолога навчального закладу з проблеми соціального патронажу сімей різних соціальних категорій. Розкрито застосування психологічних методів у соціальній роботі, запропоновано змістовні психологічні рекомендації соціально-психологічного супроводу сімей. Видання призначено для здобувачів вищої освіти, які вивчають навчальну дисципліну «Психологічні методи у соціальній роботі», викладачів закладів вищої освіти, психологів, соціальних педагогів.
Рєпнова Т. П. Психологічні методи у соціальній роботі: соціальний патронаж сім’ї : метод. реком. до самост. роботи / Т. П. Рєпнова. - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 97 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29324
Keywords: соціально-психологічна робота з сім’єю; соціальний нагляд; відвідування сім’ї з соціального патронажу; збір соціально-психологічної інформації; документація соціального педагога; діти трудових мігрантів; соціально-психологічний супровід сім’ї у кризових станах; соціальний паспорт групи; план роботи соціального педагога; соціальна карта сім’ї