Методика дослідження способів відтворення внутрішнього мовлення персонажів у французькій мінімалістичній прозі кінця ХХ – початку ХХІ століття - Дегтярьова, Є. О.; Дегтярьова, Євгенія Олександрівна; Dehtiarova, Y. O. (Одеса, 2016)
У статті висвітлено особливості комплексної методики дослідження способів відтворення внутрішнього мовлення персонажів у французькій мінімалістичній прозі кінця ХХ – початку ХХІ століття. Роботу виконано на матеріалі роману письменника-мінімаліста Крістіана Гайї “Un soir au club”.

The article highlights the features of comprehensive research methodology in displaying the inner speech of the French minimalist prose characters of the late XX – early XXI centuries. The work is based on the material of the novel of the minimalist writer Christian Gailly “Un soir au club”.
Дегтярьова Є. О. Методика дослідження способів відтворення внутрішнього мовлення персонажів у французькій мінімалістичній прозі кінця ХХ – початку ХХІ століття / Є. О. Дегтярьова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 124-128.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; внутрішнє мовлення; метод; французька мінімалістична проза; inner speech; method; French minimalist prose