Встановлення слідчим суддею строку на ознайомлення з матеріалами кримінального провадження - Макаров, М. А. (Одеса: Юридична література, 2015)
Статтю присвячено дослідженню проблеми встановлення слідчим суддею строку на ознайомлення з матеріалами кримінального провадження. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення вказаної проблематики.
Макаров М. А. Встановлення слідчим суддею строку на ознайомлення з матеріалами кримінального провадження / М. А. Макаров // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 191-193.
Keywords: матеріали кримінального провадження; ознайомлення з матеріалами кримінального провадження; недопустимість розголошення відомостей кримінального провадження; строк на ознайомлення з матеріалами кримінального провадження; слідчий суддя