Поняття професіоналізму працівників міліції як необхідної умови їх професійної діяльності - Коруля, І. В.; Коруля, И. В.; Коrulya, І. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено вивченню професіоналізму працівників міліції як необхідної умови їх професійної діяльності. Виділено основні ознаки та функції професіоналізму працівників міліції. Розкрито особливості професіоналізму працівників міліції. Визначено основні етапи становлення міліціонера-професіонала.
Коруля І. В. Поняття професіоналізму працівників міліції як необхідної умови їх професійної діяльності / І. В. Коруля // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 412-417.
Keywords: професіоналізм; професійна правосвідомість; професійна культура; професійна освіта; професійна підготовка; профессионализм; профессиональное самосознание; профессиональная культура; профессиональное образование; профессиональная подготовка; professionalism; professional sense of justice; professional culture; trade education; professional preparation