Міжнародно-правова відповідальність міжнародних міжурядових організацій в миротворчих операціях - Денисова, Д. О.; Денисова, Д. А.; Denisova, D. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена висвітленню критеріїв для притягнення до міжнародно-правової відповідальності, які мають застосовуватися відносно ООН та НАТО в миротворчих операціях, що реалізуються ними.
Денисова Д. О. Міжнародно-правова відповідальність міжнародних міжурядових організацій в миротворчих операціях / Д. О. Денисова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 488-497.
Keywords: ООН; НАТО; критерій «оперативного управління»; критерій «організаційного контролю»; критерій «вищої влади та контролю»; критерий «оперативного управления»; критерий «организационного контроля»; критерий «высшей власти и контроля»; United Nations; NATO; the standard of «operational control»; the standard of «organizational control»; the standard of «ultimate authority and control»