Порівняльний метод у науці кримінального права - Туляков Вячеслав Олексійович; Туляков Вячеслав Алексеевич; Tulyakov V. A.; Tuliakov, Viacheslav O. (м. Харків : «Всеукраїнська асоціація кримінального права», 2014)
Визначено сутність порівняльно-правового методу у кримінальноправовій науці. Розглядаються особливості застосування цього методу на різних етапах наукового дослідження.

Определена сущность сравнительно-правового метода в уголовно-правовой науке. Рассматриваются особенности применения этого метода на различных этапах научного исследования.

The essence of comparative legal method in the science of criminal law has been defined. The specific features of applying this method on different scientific research stages have been studied.
Туляков В. О. Порівняльний метод у науці кримінального права / В. О. Туляков // Вісник Асоціації кримінального права України. - Ел. наук. вид. - Вип. 1(2). - 2014. - С. 29-40.
Keywords: порівняльно-правовий метод дослідження; наука кримінального права; міжнародне кримінальне право; супранаціональне кримінальне право; сравнительно-правовой метод исследования; наука уголовного права; международное уголовное право; супранациональное уголовное право; comparative legal research method; science of criminal law; international criminal law; supra-national criminal law; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Criminal law