Психічна рівновага персонажа в сучасному англомовному художньому дискурсі: лексико-семантичний аспект - Багацька, О. В.; Багацька, Олена Вікторівна; Bahats'ka, О. V. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню лексичного втілення психічноі рівноваги персонажа в сучасному англомовному художньому дискурсі. У роботі аналізуються лексичні засоби на позначення психологічного та фізіологічного проявів психічноі рівноваги персонажів.

The article deals with the study of lexical representation of a personage's psychic balance in the modern English fiction. The lexical means to denote psychological and physiological manifestations of a personage's psychic balance are being analysed in the article.
Багацька, О. В. Психічна рівновага персонажа в сучасному англомовному художньому дискурсі: лексико-семантичний аспект / О. В. Багацька // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.1. – С. 13-18.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; психічна рівновага персонажа; емоційний стан; психологічний прояв; фізіологічний прояв; лексико- семантичне поле; лексема; psychic balance of a personage; emotional state; psychological manifestation; physiological manifestation; physiological manifestation; lexical-semantic field; lexeme