Процесуальні засоби головуючого в судовому засіданні щодо протидії зловживанню процесуальними правами - Чванкін, С. А. (Одеса : Фенікс, 2015)
Протидія зловживанням процесуальними правами у сфері цивільного судочинства є завданням публічного характеру, переносить ініціативу і має здійснюватися судами як органами судової влади.
Чванкін С. А. Процесуальні засоби головуючого в судовому засіданні щодо протидії зловживанню процесуальними правами / С. А. Чванкін // Зловживання цивільними процесуальними правами: шляхи протидії : матер. круглого столу (м. Одеса, 27 лист. 2015 р.) / уклад.: І. В. Андронов, Н. В. Волкова, Р. Ф. Гонгало ; НУ ОЮА, Каф. цив. проц. – Одеса : Фенікс, 2015. – С. 13-15.
Keywords: цивільний процес; цивільні процесуальні права; зловживання цивільними процесуальними правами; судове засідання; головуючий в судовому засіданні; процесуальні засоби; гражданский процесс; гражданские процессуальные права; злоупотребление гражданскими процессуальными правами; судебное заседание; председательствующий в судебном заседании; процессуальные средства; civil procedure; civil procedural rights; abuse of civil procedural rights; court session; presiding judge at a court session; procedural tools