Гендерні стратегії політичних партій (на прикладі Федеративної Республіки Німеччини) - Гербут, Н. А. (Одеса, 2017)
В статті проведено дослідження питання особливостей гендерної стратегії політичних партій (на приклвді Федеративної Республіки Німеччини). Для виявлення стану та динаміки громадської думки щодо різних аспектів гендерних відносин проаналізовано результати низки загальнонаціональних опитувань та виявлено переважно позитивне ставлення до гендерного квотування та збільшення кількості жінок у політичній сфері.
Гербут Н. А. Гендерні стратегії політичних партій (на прикладі Федеративної Республіки Німеччини) / Н. А. Гербут // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 51-53.
Keywords: гендер; гендерні відносини; вибори; політичні партії; гендерні квоти; Федеративна Республіка Німеччини