Правове регулювання застосування заходів адміністративного примусу за порушення правил ліцензійно-дозвільної системи в Республіці Білорусь - Чумак, В. В.; Chumak, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено комплексному, системному науковому аналізу правових підстав та порядку застосування заходів адміністративного примусу за порушення правил ліцензійно-дозвільної системи в Республіці Білорусь. Визначено правові підстави застосування заходів адміністративного примусу за порушення правил ліцензійно-дозвільної системи в Республіці Білорусь.
Чумак В. В. Правове регулювання застосування заходів адміністративного примусу за порушення правил ліцензійно-дозвільної системи в Республіці Білорусь / В. В. Чумак // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 33-338.
Keywords: правове регулювання; ліцензійно-дозвільна система; адміністративний примус; порушення; стаття; Республіка Білорусь; правовое регулирование; лицензионно-разрешительная система; административное принуждение; нарушения; статья; Республика Беларусь; regulation; licensing and permit system; administrative enforcement; breach; article; Belarus