Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Основи психотерапії», з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Основи психотерапії» Поплавська Єва Вадимівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Основи психотерапії» Поплавська Єва Вадимівна. 3. Поплавська Є. В., Меленчук Н. І., Єрмакова С. С. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи психотерапії» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 52 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Основи психотерапії», зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29448