Соціологічні методи антропологічного дослідження права - Завальнюк, В. В.; Zavalnyuk, V. V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Розглянуті автором статті соціологічні методи дослідження, що носять емпіричний характер, можуть надати істотну допомогу у виявленні саме соціокультурної зумовленості права, розуміння його як явища, що є функцією суспільства.
Завальнюк В. В. Соціологічні методи антропологічного дослідження права / В. В. Завальнюк // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 47-51.
Keywords: соціологічні методи антропологічного дослідження права; антропологічні методи пізнання права; социологические методы антропологического исследования права; антропологические методы познания права; sociological methods of anthropological study of law; anthropological methods of knowledge of law