Земельні правопорушення та шляхи їх вирішення - Бондаренко, Анастасія Василівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті досліджуються проблеми правової відповідальності за порушення земельного законодавства України. Робиться висновок, що вчинення земельного правопорушення тягне за собою юридичну відповідальність , яка пов'язана з негативними правовими наслідками як результатом неправомірних дій винної особи.
Бондаренко А. В. Земельні правопорушення та шляхи їх вирішення / А. В. Бондаренко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 32-33.
Keywords: земельне правопорушення; Земельний кодекс України; юридична відповідальність; земельно-правова відповідальність