Наднаціональне право як феномен - Вишняков, Олександр Костянтинович; Вишняков, Александр Константинович; Vyshniakov, O. K. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У правовій доктрині термін наднаціональність має різні характеристики Він застосовується, зокрема, щодо органів деяких міждержавних утворень та пов'язується з певними ознаками. Статтю присвячено узагальненню визначених у доктрині ознак, і на цій основі зроблено спробу визначити сутнісну характеристику феномену наднаціональності в кон¬тексті наднаціонального права та наднаціональних органів.
Вишняков О. К. Наднаціональне право як феномен / О. К. Вишняков // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 119-124.
Keywords: наднаціональність; наддержавність; наднаціональне право; міжнародне право; наднаціональні органи; правові ознаки; наднациональность; надгосударственность; наднациональное право; международное право; наднациональные органы; правовые признаки; supranationality; superstate; supranational law; international law; supranational authorities; legal characteristics