Довідник захищених дисертацій з міжнародного приватного права в Україні (1991-2012 рр.) - Довгерт, Анатолій Степанович; Короткий, Тимур Робертович; Хендель, Наталія Володимирівна (Одеса : Фенікс, 2013)
Довідник містить інформацію про захищені в Україні з 1991-го по 2012 р. дисертації наукового ступеня кандидата і доктора юридичних наук у галузі правознавства "Міжнародне приватнне право". В книзі наводяться іменні, предметні і хронологічні покажчики захищених дисертацій. Видання розраховано на науковців, викладачів (наукових керівників), аспірантів, студентів, усіх, хто цікавиться розвитком вітчизняної науки міжнародного приватного права.
Довідник захищених дисертацій з міжнародного приватного права в Україні (1991-2012 рр.) : довід. / укл., передмова, вступна стаття А. С. Довгерта, Т .Р. Короткого, Н. В. Хендель. - Одеса : Фенікс, 2013. - 132 с.
Keywords: міжнародне приватне право; довідник захищених дисертацій; кандидат юридичних наук; доктор юридичних наук; международное частное право; справочник защищенных диссертаций; кандидат юридических наук; доктор юридических наук; private international law; Handbook of defended thesis; PhD in Law; Doctor of Law