Судово-психологічна експертиза - Крюкова, Марина Анатоліївна; Єлховський, І. В. (Одеса : Фенікс, 2021)
Навчально-методичний посібник з курсу Судово-психологічної експертизи розроблено відповідно до навчального плану і складається з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до заліку, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Судово-психологічна експертиза» допоможе здобувачам вищої освіти у розв'язанні низки завдань фундаментальної професійної підготовки фахівців вищої кваліфікації, зокрема: опанування системою знань та практичних вмінь з предмету, формами, методами і засобами актуалізації отриманих знань, закономірностями їхнього професійного застосування. Матеріали призначені для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «психологія».
навчально-методичний посібник (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету психології, політології та соціології)
Крюкова М.А., Єлховський І.В. Судово-психологічна експертиза (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра факультету психології, політології та соціології) / М.А. Крюкова – Одеса: Фенікс, 2021. – 61 с. doi 10.32837 / 11300.14379
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; особистість; індивідуальні особливості; поведінка; базові категорії психології; психічні процеси; психічні стани; емоційно-вольова сфера.; когнітивна; психологічна експертиза; експертний висновок; психологічна характеристика; психодіагностичне обстеження