Міжнародний досвід для України у застосуванні ювенальної юстиції - Полякова, А. С.; Polyakova, A. S. (Одеса : Фенікс, 2010)
Автор у статті доводить, що організація і розвиток навчальних і адміністративних судів в зарубіжних країнах дозволило глибше вникати в актуальні проблеми не- повнолітніх. В якості приклада це є досвідом для створення адміністративної юстиції в Україні.
Полякова А. С. Міжнародний досвід для України у застосуванні ювенальної юстиції / А. С. Полякова // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). – Одеса : Фенікс, 2010.- С. 202-204.
Keywords: ювенальна юстиція; навчальні та адміністративні суди в зарубіжних країнах; захист прав дитини; ювениальная юстиция; учебные и административные суды в зарубежных странах; защита прав детей; juvenile justice; navchalnі that admіnіstrativnі judge in zarubіzhnih kraїnah; Zahist rights ditini