Виявлення та розслідування кіберзлочинів - Самойленко, Олена Анатоліївна; Самойленко, Елена Анатольевна; Samoilenko, Olena A. (Одеса : [б. в.], 2020)
У навчально-методичному посібнику висвітлено основи виявлення та розслідування кіберзлочинів. Розглянуто специфіку злочинної діяльності у кіберпросторі, проблемні аспекти початку кримінального провадження, специфіку використання спеціальних знань під час розслідування кіберзлочинів особливості розслідування окремих видів злочинів, що вчиняються у обстановці кіберпростору та із застосуванням ІТ-технологій. Матеріали призначені для науковців, викладачів та здобувачів закладів вищої юридичної освіти, а також будуть корисними суддям, прокурорам, працівникам оперативних підрозділів, захисникам (адвокатам) та іншим фахівцям юридичного профілю.
навчально-методичний посібник
Самойленко О. А. Виявлення та розслідування кіберзлочинів : навч.-метод. посібник / О. А. Самойленко. - Одеса, 2020. - 112 с.
Keywords: криміналістика; розслідування; кіберзлочини; навчально-методичний посібник; криминалистика; расследование; киберпреступления; учебно-методическое пособие; criminalistics; investigation; manual; cybercrimes