Правове регулювання авторського права в мережі Інтернет: цивільно-правовий аспект - Грігор’янц, Галина Ігорівна; Григорьянц, Галина Игоревна; Hrihoriants, Halyna I. (My University, 2015)
Стаття присвячена аналізу сучасного стану цивільно-правового регулювання авторського права в мережі Інтернет. Було розглянуто національне законодавство України з даного приводу, приведені певні проблеми, які необхідно вирішити задля подальшого вдосконалення норм та забезпечення захисту авторських прав в мережі Інтернет.

Статья посвящена анализу современного состояния гражданско-правового регулирования авторского права в сети Интернет. Было рассмотрено национальное законодательство Украины по данному поводу, приведены определенные проблемы, которые необходимо решить для дальнейшего совершенствования норм и обеспечения защиты авторских прав в сети Интернет.

This article analyzes the current state of civil-law regulation of copyright in the Internet. It has been reviewed national legislation of Ukraine on this issue, shown certain problems that necessary to solve to further improve rules and ensure the protection of copyright on the Internet.
Грігор’янц Г. І. Правове регулювання авторського права в мережі Інтернет: цивільно-правовий аспект / Г. І. Грігор’янц // Часопис цивілістики. – 2015. – Вип. 19. – С. 222-225.
Keywords: національне законодавство; авторське право; мережа Інтернет; правопорушення; інформація; национальное законодательство; авторское право; сеть Интернет; правонарушения; информация; national legislation; copyright; Internet; delict; information