Леонід Багрій-Шахматов: вчений, вчитель, громадянин - Туляков, Вячеслав Олексійович; Туляков, В. О.; Туляков, Вячеслав Алексеевич; Tuliakov, Viacheslav O.; Tulyakov, Vyacheslav A. (My University, 2018)
Стаття присвячена видатному вченому Леоніду Васильовичу Багрій-Шахматову, творцю наукової школі фахівців у галузі кримінального права, кримінології та кримінально-виконавчого права.

The article is dedicated to the outstanding scientist Leonid Vasiliovych Bagrii-Shakhmatov, the creator of the scientific school of specialists in the field of criminal law, criminology and criminal enforcement law.
Туляков В. О. Леонід Багрій-Шахматов: вчений, вчитель, громадянин / В. О. Туляков // Вісник Асоціації кримінального права України : електрон. наук. вид.. – 2018. – №1(10) . – С. 299-307. DOI: https://doi.org/10.21564/2311-9640.2018.10.161710
Keywords: Леонід Васильович Багрій-Шахматов; кафедра кримінального права Одеської національної юридичної академії; Одеський національний морський університет; Одеський державний університет ім. І. І. Мечнікова; кримінальна відповідальність; ідеї Л. В. Багрія-Шахматова; система кримінально-правових «заборон»; Leonid Vasylovych Bahrii-Shakhmatov; ideas of L. V. Bahriia-Shakhmatov; Department of Criminal Law of the Odessa National Law Academy; Odessa National Maritime University; Odesa State University named after I. I. Mechnikova; criminal liability; system of criminal law "bans"; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects