Психологічний аспект підготовки та професійної діяльності суддів як публічних службовців - Голуб, А.С. (Одеса, 2022)
У статті висвітлено, що професійна психологічна підготовка суддів відіграє важливу роль під час здійснення публічної діяльності суддів, тому отримання необхідних знань та перевірки психологічної сумісності до професії повинно здійснюватися якомога швидше та якісніше, щоб запобігти негативним наслідкам для особистості.
Голуб А.С. Психологічний аспект підготовки та професійної діяльності суддів як публічних службовців / А.С. Голуб // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.56-61. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: професійна діяльнісь суддів; психологія; психологічна підготовка суддів; суд; суддя; суддівська освіта