Комунікаційні стратегії медіа у соціальних мережах - Скалацька, О. В.; Скалацька, Олена Віталіївна; Skalatska, Olena V. (Одеса : Фенікс, 2026)
Сучасна комунікаційна стратегія медіа виходить за межі інформування аудиторії та спрямована на зворотний зв’язок з аудиторією, створення спільноти навколо контенту. Соціальні мережі є простором, в якому медіа використовують інтерактивні формати (інтерактиви, прямі ефіри та інше) для ефективної двосторонньої комунікації. Медіа враховують специфіку кожної соціальної мережі, її алгоритми для поширення контенту, що створює унікальний інформаційний продукт у різних форматах та жанрах для низки сегментів аудиторії.
Скалацька О. В. Комунікаційні стратегії медіа у соціальних мережах. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 608-610. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33054
Keywords: візуальний контент; журналістика; комунікаційні стратегії; медіа; подієва комунікація; соціальні мережі; спільнота; visualcontent; journalism; communication strategies; media; general сommunication; socialmedia