Символіка позначень кольору в іспанському та українському художньому текстах - Якімова, С. Е.; Якимова, С. Э.; Yakimova, S. E. (Одеса : Гельветика, 2014)
Статтю присвячено порівняльному дослідженню символіки позначень кольору в іспанських та українських художніх текстах, засобам її вербалізації, а також аналізу подібностей та відмінностей позначень кольору у двох лінгвокультурах.
Якімова С. Е. Символіка позначень кольору в іспанському та українському художньому текстах / С. Е. Якімова // Одеський лінгвістичний вісник : зб. наук. праць / [голов. ред. Н. В. Петлюченко] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Вип. 3.- Спец. вип., присвячений 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. – Одеса : Гельветика, 2014. – С. 245-252.
Keywords: символіка; позначення кольору; лінгвокультура; репрезентація; символика; цветообозначение; лингвокультура; репрезентация; symbolism; colour naming; linguoculture; representation