Історико-правовий аналіз кримінальної відповідальності за вимагання після XIX століття - Савулій, О. О. (My University, 2016)
У статті розглянуто історичні аспекти розвитку кримінального законодавства України, що предбачає відповідальність за вимагання (після XIX століття).
Савулій О. О. Історико-правовий аналіз кримінальної відповідальності за вимагання після XIX століття / О. О. Савулій // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 205-208.
Keywords: вимагання; майнові злочини; кримінальна відповідальність; історико-правовий аналіз; індивідуальне майно