Новітні кримінально-правові дослідження – 2021 : Альманах наукових праць - (:unkn) unknown (Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021)
До Альманаху наукових праць увійшли матеріали, які присвячені проблематиці сучасного кримінального права. Автори наукових досліджень, якими виступили як відомі дослідники кримінально-правових проблем, так і молоді науковці, досліджують актуальні питання становлення, сучасного стану і перспектив подальшого розвитку кримінального права України, пропонуючи власні концепти вирішення нагальних проблем, сформованих соціальним викликом сьогодення, одним з яких є активна діяльність по формуванню нового за змістом та формою кримінального закону України. Видання може викликати зацікавленість вчених, аспірантів і студентів, співробітників судових та правоохоронних органів, державних службовців, а також всіх тих, хто замислюється над проблемами кримінального права та практики його застосування і шукає відповіді на питання, поставлені необхідністю підвищення ефективності кримінально-правового регулювання.

The Almanac of Scientific Papers includes materials devoted to the problems of modern criminal law. The authors of scientific researches, which were presented by both well-known researchers of criminal law problems and young scientists, explore current issues of formation, current state and prospects for further development of criminal law of Ukraine, offering their own concepts to solve urgent problems of today's social challenge. active activity on the formation of a new in content and form of criminal law of Ukraine. The publication may arouse the interest of scholars, graduate students and students, judicial and law enforcement officers, civil servants, as well as all those who think about the problems of criminal law and the practice of its application and seek answers to questions about the need to improve criminal law.

В Альманах научных трудов вошли материалы, посвященные проблематике современного уголовного права. Авторы научных исследований, которыми выступили как известные исследователи уголовно-правовых проблем, так и молодые ученые, исследующие актуальные вопросы становления, современного состояния и перспектив дальнейшего развития уголовного права Украины, предлагая собственные концепты решения насущных проблем, сложившихся социальным вызовом настоящее, одним из которых является активная деятельность по формированию нового по содержанию и форме уголовного закона Украины. Издание может вызвать заинтересованность ученых, аспирантов и студентов, сотрудников судебных и правоохранительных органов, государственных служащих, а также всех тех, кто задумывается над проблемами уголовного права и практики его применения и ищет ответы на вопросы, поставленные необходимостью повышения эффективности уголовно-правового регулирования.
Новітні кримінально-правові дослідження – 2021 : Альманах наукових праць / за ред. проф. Є. Л. Стрельцова, проф. О. В. Козаченка, PhD О. М. Мусиченко. – Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021. – 262 с.
Keywords: кримінально-правові дослідження; кримінальне право України; криміналістика; право; criminal law of Ukraine; criminalistics; right; кримінально-правовые исследования; кримінальне право України; криміналістика; право; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; criminal law research