Тактико-вогнева підготовка : метод. вказ. до виконання пр- акт. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти га- лузі знань 26 «Цивільна безпека», спец. 262 «Правоохоронна діяльність» - Самойленко О. А.; Холод О. В.; Samoilenko Olena A.; Kholod,Oleh V. (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека», спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з вказаної дисципліни. Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи. Матеріали призначені для науковців, викладачів та здобувачів закладів вищої юридичної освіти, а також будуть корисними суддям, прокурорам, працівникам правоохоронних органів, захисникам (адвокатам) та іншим фахівцям юридичного профілю.
Самойленко О., Холод О. Тактико-вогнева підготовка : метод. вказ. до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека», спец. 262 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] / О. Самойленко, О. Холод ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 40 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27618
Keywords: тактико-вогнева підготовка; tactical fire training; civil security