Кримінально-правовий захист бізнесу: Навчально-методичний посібник до програми підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності (262 «Правоохоронна діяльність») - Возняковська К. А.; Біленець Д. А.; Попович О. В.; Кубрак Г. О.; Возняковська Крістіна Анатоліївна; Vozniakovska Kristina A.; Біленець Дарія Анатоліївна; Bilenets Daria A.; Popovich, Olena V.; Попович Олена Василівна; Кубрак Гліб Олегович; Kubrak Hlib O. (Чернівецький навчально-науковий юридичний інститут Національного університету «Одеська юридична академія», 2025)
Навчально-методичний посібник підготовлений відповідно до програми навчальної дисципліни «Кримінально-правовий захист бізнесу» для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність». Посібник охоплює питання кваліфікації та розслідування економічних злочинів, банківської та фінансової безпеки, протидії організованій злочинності у бізнес-середовищі, захисту інтелектуальної власності та цифрового бізнесу, а також практичні аспекти взаємодії бізнесу з правоохоронними органами. Посібник розрахований на магістрів спеціальності «Правоохоронна діяльність», викладачів, науковців, практикуючих юристів, співробітників правоохоронних органів та всіх, хто прагне поглибити знання у сфері кримінально-правового захисту підприємницької діяльності та застосувати їх у сучасних умовах.
Кримінально-правовий захист бізнесу : навч.-метод. посіб. до програми підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності (262 «Правоохоронна діяльність») [Електронні ресурси] / К. А. Возняковська, Д. А. Біленець, О. В. Попович, Г. О. Кубрак ; Чернівецький навч.-наук. юрид. ін-т НУ «Одеська юридична академія». - Чернівці, 2025. - 88 с. - Режим доступу :
Keywords: кримінальне право; правоохоронна діяльність; господарська діяльність; кримінально-правовий захист бізнесу; Кримінально-правові засоби захисту інтелектуальної власності; criminal law; law enforcement activities; economic activity; criminal law protection of business