Профілактика попередження інтернет-залежності у підлітків - Кошелева, Н.Г (Одеса, 2022)
В роботі розглядається теоретичні засади проблеми Інтернетзалежності підлітків: причини, ознаки та наслідки. Розкрито особливості соціально-педагогічної профілактики Інтернет-залежності підлітків. Здійснено дослідження рівня Інтернет-залежності підлітків.
Кошелева Н. Г. Профілактика попередження інтернет-залежності у підлітків / Н. Г.Кошелева // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.124-128. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: інтернет-залежності; підлітки; адикції; інтернет-адикції; гаджет-адикція; кіберкомунікативна залежність