До питання про процесуальні риси адміністративно-судового провадження - Бітов, А. І. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена з'ясуванню питання про процесуальні риси адміністративно-судового провадження. Питання про процесуальну форму адміністративного судочинства є актуальним на етапі розвитку інституту адміністративного судочинства в Україні.
Бітов А. І. До питання про процесуальні риси адміністративно-судового провадження / А. І. Бітов // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.62-6.
Keywords: адміністративне судочинство; процесуальна форма адміністративного судочинства; чинне законодавство; механізм правового регулювання