Кваліфікуючі ознаки вимагання, передбачені ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України - Ковтун, О. А. (Одеса, 2018)
В статті досліджуються проблемні питання вимагання неправомірної вигоди при вчиненні такого злочину як вимагання. Сформульовано ряд пропозицій, спрямованих на удосконалення кримінального законодавства і практики його застосування.
Ковтун О. А. Кваліфікуючі ознаки вимагання, передбачені ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України / О. А. Ковтун // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 225-227.
Keywords: вимагання; потерпілий; підкуп; службова особа; юридична особа; Кримінальний кодекс України; ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України