Вплив політичних технологій на свідомість населення в умовах виборчих процесів - Грузин, В. А. (Київ, 2019)
У статті проаналізовано вплив політичних технологій на політичну свідомість громадян під час виборів. Зроблено висновок, що політичні технології розуміються як взаємодія певних даних, спрямованих на суспільство, що сильно відіграють роль в політичній сфері, набір певних прийомів, принципів, що пов'язані з впливом на свідомість осіб та мають на меті здобути чи втримати політичну владу.
Грузин В. А. Вплив політичних технологій на свідомість населення в умовах виборчих процесів / В. А. Грузин // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 58-64.
Keywords: політичні технології; політична свідомість; виборчий процес; цифрові технології