Інституціоналізація дострокового припинення повноважень вищих посадових осіб України - Олькіна, Олена Володимирівна; Олькина, Елена Владимировна; Ol'kina, Olena V. (My University, 2010)
В статті визначені етапи інституціоналізації дострокового припинення вищих посадових осіб України, а також виявлені обставини, що вплинули на цей процес.

В статье раскрываются этапы институционализации досрочного прекращения полномочий высших должностных лиц Украины, а также факторы повлиявшие на этот процесс.

The author describes the stages of the institutionalization of early termination of office of senior officials of Ukraine, as well as factors affecting this process.
Олькіна О. В. Інституціоналізація дострокового припинення повноважень вищих посадових осіб України / О. В. Олькіна // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ : зб. наук. пр. – Харків, 2010. – № 2 (49). – С. 168-177.
Keywords: дострокове припинення повноважень; посадові особи; політико-правові відносини; процес інституціоналізації; моделі управління; досрочное прекращение полномочий; должностные лица; политико-правовые отношения; процесс институционализации; модели управления; early termination of powers; officials; political-legal relations; institutionalization process; management model