Кримінально-правовий захист неповнолітніх адвокатом - Леочко, Т. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття присвячена особливостям участі захисника в кримінальному провадженні щодо неповнолітніх. З'ясовано межі обов'язковості участі захисника у процесуальних діях у вказаному провадженні.
Леочко Т. В. Кримінально-правовий захист неповнолітніх адвокатом / Т. В. Леочко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.309-311.
Keywords: кримінальне провадження щодо неповнолітніх; неповнолітні; адвокат; захист; підстави визначення повноліття дитини