Аналіз ютуб-проєктів, що висвітлюють життя українських біженців у Німеччині - Білоус, Аліна; Білоус, А.; Bilous, Alina (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
Мета статті – проаналізувати три популярні авторські YouTube-проєкти про життя українських біженців в Німеччині. Актуальність пов’язана з потребою створення авторської YouTube-програми на основі результатів проведеного дослідження.

The purpose of the article is to analyze three popular author's YouTube projects about the life of Ukrainian refugees in Germany. The relevance is related to the need to create an author's YouTube program based on the results of the conducted research.
Білоус А. Аналіз ютуб-проєктів, що висвітлюють життя українських біженців у Німеччині / Аліна Білоус // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 9-11.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; авторська програма; аудіовізуальний продукт; YouTube-проєкт; author's program; audiovisual product; YouTube project